ÄR DU REDO ATT BOKA DIN FOTOGRAFERING?


De flesta som bokar mig är nog lite pirriga. Kommer barnen sitta still? Kommer hunden sköta sig? Kommer jag bli bra på bild?

Enkla svar; JA, du kommer bli bra på bild. Hundar har en tendens att bli söta eller charmiga oavsett uttryck så oroa dig inte över den. Och barnen. Vi vill ju att bilderna på barnen, ska spegla just barnen. Därför - låt dom leka! Ingens barn sitter alldeles stilla hela tiden. Och tur är väl det! Det blir bra ändå - jag lovar.


Anledningen till varför man får samtliga bra foton ifrån er bokade fotografering (inte från minishoots) är helt enkelt för att ni ska få känslan ifrån fotograferingen och inte bara de "bästa" bilderna. Jag tycker det finns en charm i alla foton tagna lite emellan.


Lilla fotopaketet

  • 30 min fotografering
  • samtliga bra foton högupplösta digitalt levererade


Innan fotograferingen får ni ett infoblad med lite tips inför vår fotografering.

Passar för 1-2 personer.

3.500kronor.

Stora fotopaketet

  • 60 min fotografering
  • samtliga bra foton högupplöst digitalt levererade


Innan fotograferingen får ni ett infoblad med lite tips inför vår fotografering.

Passar för 3 personer och flera.

4.500kronor.

Minishoot

  • 15 min fotografering
  • de 5 bästa fotona högupplöst digitalt levererande


Vid speciellt utvalda tillfällen kör jag minishoots, ofta med ett bestämt tema/extra styling/speciell plats. Mer info kommer varje gång.

1.500kronor.

Om..

Tiderna? Det är viktigt att vi håller tiderna, att vi ses den tiden som är bokad.

Avbokning/Ombokning? Eftersom jag fotograferar mestadels utomhus är vädret en del i det, är det dåligt väder lovat så självklart bokar man om. Och vill man avboka ser jag gärna att man gör det så snart man vet att man inte kan.

Jag kör ut för en fotografering? Det gör jag gärna, men fråga om detta direkt i bokningen, då jag gärna kör ut men det är på vardagar dagtid eller vardagskvällar. Isåfall tillkommer 50kr/mil tur och retur från Höör där jag utgår ifrån.